Parturi Kangasalla tarjoaa kaikki palvelut saman katon alla

Yhteystiedot
Kampaamo- ja parturipalvelut

Aito Parturi-Kampaamossa taituroimme sinulle uuden lookin ammattitaidolla. Toimimme Kangasalla kampaamon lisäksi myös parturina. Meiltä onnistuvat niin klassiset kuin modernitkin tyylit. Leikkaukset, värjäykset ja kampaukset toteutetaan juuri sinun toiveitasi kuunnellen luoden juuri sinulle sopiva look.

Hiustenleikkaus

Arjessa helppohoitoinen hius on kultaakin kalliimpi. Hyvin tehty leikkaus on helppo hoitaa, mutta samalla se kestää kasvua ja sopii kantajalleen. Valitsemme aina mallin hiusten laadun ja asiakkaan toiveiden mukaan. Näin varmistamme jopa kiireisenä arkiaamuna aloilleen asettuvan kampauksen. Teemme muotoonleikkaukset, mallinmuutokset sekä latvojen siistimiset kaikenikäisille asiakkaille.

Värjäykset

Värjätty hius on parhaimmillaan kasvoja ja olemusta elävöittävä kokonaisuus. Värit valitaan aina toiveidesi mukaisesti luonnollista värikarttaasi mukaillen. Käytämme uusimpia tekniikoita, joilla varmistamme kiiltävän ja näyttävän lopputuloksen. Emme myöskään pelkää valita persoonallista ja rohkeaa väriä, jos sellainen on toiveissasi. Pysyttelemme trendien aallonharjalla ja opiskelemme aina uusia tekniikoita sekä malleja. Tule hakemaan hiuksiisi piristävä tyylinmuutos upeiden värjäyspalveluidemme avulla!

Juhlahumua

Arjesta on mukava piipahtaa myös juhlan puolella, ja mikä sen parempi viimeinen silaus kuin upeasti toteutettu juhlakampaus. Olivatpa kyseessä arvokkaat ja viralliset juhlat tai hiukan vauhdikkaammat bileet, saat meiltä ainutlaatuisen, sinulle suunnitellun kampauksen. Kerro meille juhlistasi ja toiveistasi, me loihdimme viimeisen silauksen.

Ripsien ja kulmien värjäys

Olisiko mikään parempaa kuin herätä valmiiden kulmien ja ripsien kanssa? Värjätyt kulmat ja ripset helpottavat niin arkea kuin lomaakin, eivätkä ne katoa urheillessa tai kylpypaljussakaan. Ammattitaitoisesti muotoillut ja värjätyt kulmat sekä ripset kehystävät kasvoja kauniisti tuoden niihin uutta ilmettä ja vivahdetta.